طاجن الجمبرى سهل التحضير


المكونات :
1 ك جمبرى ( روبيان - قريدس )
2 بصله شرائح
2 فلفل أخضر شرائح
2 طماطم شرائح
ملح - فلفل - كارى
شطه - زنجبيل - بابريكا
2\1 م صغيره ثوم مفروم

الطريقه :
- نضيف الثوم الى الجمبرى والبهارات والملح ويقلب جيدا ويترك ساعتين بالثلاجه
- نحضر طاجن ونضع نصف شرائح البصل والطماطم والفلفل الاخضر
- نضع الجمبرى ثم نضيف النصف الاخر من شرائح البصل والطماطم والفلفل الاخضر
- يغطى الطاجن بورق الفويل ويوضع فى الفرن درجه حراره متوسطه حتى تمام النضج
- يقدم طاجن الجمبرى مع الارز الابيض والسلطه
Previous Post
Next Post
Related Posts